Kadikale Resort and Spa

Opis

- 15% POPUSTA uključeno u cenu
- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 13 godina, drugo do 3 godine)
Položaj:
Nalazi se pored plaže i nedaleko od mesta Turgutreis (oko 3km), oko 18km od centra Bodruma i oko 50km od aerodroma Bodrum.
Smeštaj: Standard sobe sa kupatilom (tuš /wc i fen ), mini-bar (dnevno se dopunjava vodom, ostalo uz doplatu), klima uredjaj, SAT TV uredjaj, sef (uz doplatu) balkon ili terasa.
Sadržaj: Recepcija, lobi, 2 otvorena bazena sa odeljkom za decu, bazen sa 2 tobogana, restorani, al a carte restorani, barovi, lekar, spa deo, prodavnice, bežični internet u lobiju hotela (besplatno), mini-klub.U ceni boravka je tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, kanu, jedrenje, pedalino, vaterpolo, teniski tereni, košarka, mini-fudbal, odbojka na pesku, mini-golf, stoni tenis, aeobik, gimnastika, step-aerobik, fitnes, mini-klub, animacija (dnevna i večernja), dečije igralište.
Usluge i aktivnosti uz doplatu: Spa centar (sve masaže, pilinzi, wellness programi i ostali tretmani tela), frizerski salon, lekarske usluge, proizvodi i usluge u prodavnicama, usluge hotela na zahtev klijenta, korišćenje telefona i faks uredjaja, vodeni sportovi (osim kanua, jedrenja, pedalina), amatersko ronjenje, room servise, baldahini “kabanjas” na plaži.


Usluga: All inclusive (doručak, ručak i večera su “švedski sto” - samoposluženje, izbor obroka). U baru  na plaži od 10:00 - 18:00 služe se  lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u sklopu all inclusive listeU .bar u diskoteci od 24:00 - 03:00 služe se lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u sklopu all inclusive liste (lista se odredjuje od strane hotelijera). Lista pića je odredjena od strane hotela!
Plaža: Hotel poseduje svoju plažu sa betonskim platoom posutim peskom (u more se silazi stepenicama), suncobrani i ležaljke su besplatni za goste hotela.

ALL INCLUSIVE KONCEPT


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude