Pasa Beach Hotel

Opis

- 10% POPUSTA uključeno u cenu
- GRATIS smeštaj za 1 dete do 7 godina
Položaj:
Hotel Pasa Beach se nalazi na oko 3 km od centra grada Marmaris, 135 km od aerodroma u Bodrumu.
Smeštaj: Hotel ima 426 soba podeljenih u blok A i blok B. Blok A je renoviran 2009-2016 i u njemu su veće sobe, a blok B je renoviran 2013-2016, godine i u njemu su smeštene standardne sobe.Standardne sobe imaju klima uređaj, SAT TV, minibar (uz doplatu), sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon. U bloku A sobe su veličine cca 30 m2, dok su sobe u bloku B veličine cca 24 m2.
Sadržaj: Restoran, nekoliko barova, otvoreni bazeni, dečiji bazen, fitnes, sauna, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama.
Usluge i aktivnosti uz doplatu: Sve usluge posle 24:00 h, sva uvozna i flaširana pića, sveže ceđeni sokovi, sladoled, a la carte restoran, telefon, bilijar, internet cafe, sef i mini bar u sobi, sobna usluga, sportovi na vodi, frizerski salon, kozmetički salon, SPA centar, servis za pranje rublja, doktor, prodavnice, masaža, brzi Wi-Fi internet u sobama i javnim površinama hotela.
Usluga: All inclusive – "sve uključeno" od 10:00-24:00 h po hotelskim pravilima - doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela), snekovi, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim terminima.
Plaža: Hotel Pasa Beach se nalazi na plaži. Suncobrani i ležaljke su besplatni za goste hotela.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude