Point Beach hotel

Opis

- 15% POPUSTA uključeno u cenu
- GRATIS smeštaj za 1 dete do 7 godina

Lokacija: Hotel Point Beach se nalazi na plaži, 800m od centra Marmarisa i 650m od marine, 90 km od aerodroma Dalaman. Hotel ima ukupno 80 soba (od kojih 72 standard i 8 superior). Renoviran je 2019 godine.

Sadržaj: 
restoran, bar, bazen (radno vreme 09-18h), manji fitnes centar, besplatan parking, besplatan Wi-Fi inernet u zajedničkim prostorijama hotela. Hotel ima dva bloka zgrada.
Usluge i aktivnosti uz doplatu: sve usluge posle 22:30h, sva uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa i kapućino, sladoled, telefon, bilijar, sef, mini bar u sobi, mogućost iznajmljivanja pegle (uz doplatu), servis za pranje veša, doktorske usluge, sportovi na vodi. Hotel ima zaseban unutrašnji bazen za decu.


Plaža: hotelska plaža se nalazi ispred hotela, od zgrade hotela je deli pešačka staza koja se pruža dužinom letovališta. Ležaljke, suncobrani, dušeci za ležaljke na plaži su besplatni.

Smeštaj: Standard sobe su površine 18m2, dok su Superior sobe površine 25m2
klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), kupatilo sa tuš kabinom, fen, balkon. 

Usluga: all inclusive – sve uključeno od 10:00-22:30h, doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela), kafa i kolači od 16:00-17:00h na bazenu. 
 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude