Emre Hotel & Beach

Opis

- 10% POPUSTA uključeno u cenu
- GRATIS smeštaj za 1 dete do 7 godina

Lokacija: Hotel se nalazi na 100 km od aerodroma u Damalamu, a od centra Marmarisa udaljen je 3 km. Izgrađen je 1987. a renoviran 2006. godine i obuhvata površinu od 2900m². Hotel poseduje dva bloka – Emre Beach i Emre hotel, koji se nalaze jedan preko puta drugog.

Plaža: Soptvena peščano-šljunkovita plaža udaljena je 50 m od hotela. Ležaljkje i suncobarani besplatni su za goste hotela. Hotel ima i sopsveni ponton.

Smeštaj: Sve sobe imaju kupatilo, fen za sušenje kose, telefon, Wi-Fi internet, sef, mini bar, klima uređaj, balkon ili francuski balkon. Tipovi soba: Standard sobe, standard sa delimičnim ili direktnim pogledom, panorama sobe – sve su površine 18m². U ponudi je i Honeymoon apartman sa Jacuziijem površine 24m², na višim spratovima sa pogledom na more.

Sadržaj: Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, terrace bar, dva spolajšanja bazena, ležaljke i suncobrani kraj bazena, unutrašnji bazen, stoni tenis, pikado, vaterpolo, aerobik, fitness centar, animacioni programi, Wellnes&Spa centar, turski hamam i masaže (uz doplatu).

Usluga: all inclusive - „sve uključeno“ po hotelskim pravilima i u određenim terminima (samoposluživanje - izbor više jela) - doručak, ručak, večera, snack, sladoled (štapić), čaj, kasna supa, sladoled za vreme ručka/večere, sva lokalna i domaća alkoholna i bezalkoholna pića.
Napomena: sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića uz doplatu. 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude