Elite World Marmaris hotel

Opis

- 15% POPUSTA uključeno u cenu

Lokacija: Ovaj hotel, namenjen samo odraslim osobama, nalazi se u Ičmeleru, 7 km od centra Marmarisa, 105 km od aerodroma u Dalamanu, a 140 km od aerodroma u Bodrumu. Sagrađen je 2015. na ukupnoj površini od 1.000 m2, a poslednji put je renoviran 2017. 

Smeštaj: U petospratnoj hotelskoj zgradi nalaze se 93 .Deluxe sobe sa pogledom na kopno ili more (površine 15 m2 (max 2 osobe), a 1 soba je namenjena za osobe sa posebnim potrebama .

Sve sobe su klimatizovane (individualni klima uređaj), imaju telefon, satelitski TV, izbor jastuka, Wi-Fi internet (besplatno), sef (besplatno), mini-bar (voda), ketler, fen za sušenje kose, balkon ili terasu.

Sadržaj: Osnovni restoran (postoje dijetalni i vegetarijanski meni), a la carte restoran (italijanski - plaća se), 3 bara ("One bar" se plaća), spoljašnji bazen, Wi-Fi internet na teritoriji hotela, sauna, tursko kupatilo, bilijar, pikado, stoni tenis.
Plaćaju se: masaže i tretmani u Spa centru i turskom kupatilu, teretana, sportovi na vodi, frizerski salon, usluga pranja i peglanja veša, doktor na poziv.

Usluga: All Inclusive - sve uključeno (doručak-ručak-večera) - buffet servis, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića-prema hotelskim pravilima.

Plaža: Hotelska peščano-šljunkovita plaža udaljena je 50 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu besplatni su za goste hotela.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude