Mercure Hurghada Hotel

Opis

- GRATIS smeštaj za dete do 12 godina
Lokacija:
Hotel Mercure je smešten u oblasti Magawish u južnom delu Hurgade, okružen prelepim vrtom. Međunarodni aerodrom Hurgada, udaljen je oko 7 km, a centar Hurgade Sakale oko 14 km.
Sadržaj: Hotel u svom sadržaju ima otvoreni bazen, dečiji bazen, nekoliko restorana i barova, Wi-Fi internet na recepciji, fitnes, masaža, Spa i Wellnes paketi, parno kupatilo, spa sadržaji, hidromasažna kada, aerobik, živa muzika, tenis, stoni tenis, mogućnost bavljenja sportovima na vodi, mini golf, skvoš, bilijar, dečiji klub i igralište.
Smeštaj: Hotel ima ukupno 469 smeštajnih jedinica. Sve imaju pogled na more, vrt ili bazene. Svaka soba poseduje klima uređaj, telefon, internet konekciju, SAT TV i sef.Standard sobe su veličine oko 22m2  i predviđena je za dve odrasle osobe i jedno dete.


Superior sobe su veličine oko 48m2 a u njoj mogu da se smeste dve odrasle osobe i dvoje dece.
Plaža: Hotel se nalazi na svojoj 700m dugoj plaži, manji deo je sa koralnim grebenom koji privlači zaljubljenike u podvodni svet a drugi deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti kompleksa mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.
Usluga: Usluga u hotelu je all inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje- izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, Dar El Andalus, hotel u ponudi ima i nekoliko a la cart restorana  i barova. Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani i sve ostalo van koncepta.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.accorhotels.com


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude