Sindbad Club

Opis

- GRATIS smeštaj za dete do 12 godina
Lokacija: 
Hotel je jedan od tri hotela koji pripadaju lancu Sindbad Club hotela i nalazi se na šetalištu, u centru novog dela Hurgade - Memši, novoj pešačkoj turističkoj zoni, južno od Sakale, na izuzetno dobroj lokaciji.  Gosti mogu uživati u šetalištu dužine par kilometara ili u brojnim kafeima, restoranima, prodavnicama i tržnim centrima. U neposrednoj blizini su čuveni Hard Rock Caffee, Little Buddha… Hotel je udaljen 5 km od aerodroma i koristi plažu susednog hotela Sindbad Beach Resort.
Smeštaj: Hotel u ponudi ima 733 smeštajne jedinice i sve imaju balkon ili terasu sa garniturom za sedenje (manji broj soba ima prozor od poda do plafona), klima uređaj, deo za sedenje, SAT LCD TV, mini bar, fen za kosu. Standardne sobe su veličine oko 27m2 i mogu imati pogled na ulicu, baštu ili bazen. Porodične sobe su veličine oko 27m2 i imaju pogled na aqua park ili baštu. Korišćenje room servis uluge i telefona se dodatno plaća.

ALL INCLUSIVE CONCEPT


Sadržaj: Hotel ima bazen kod glavne zgrade i kod aqua parka, aqua park sa 15 tobogana, teniske terene, odbojku na plaži, boćanje, stoni tenis, bilijar i wi-fi internet samo u lobiju.Dodatno se plaćaju:  razne vrste sportova na vodi, korišćenje spa & wellness centra, frizerski salon, masaže, pilinzi, svi tretmani za negu lica i tela.
Usluga: Usluga u hotelu je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima su na raspolaganju dva restorana internacionalne kuhinje – Gusto Restaurant i Botanica Restaurant kao i dva a la carte restorana – Asian Restaurant i Italian Restaurant. Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Oasis Snacks, ZAZA Beach Snack & Bar, Breezes Snack, Shisha Corner, Central Cafe Lobby Bar, Mastaba Lounge, Breezes Lobby Bar, Oasis Pool Bar, La Cabana Pool Bar, Water Park Bar, Coco Loco Beach Bar, Heavens Sports Bar i Alchemy Bar. U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Dodatno se plaćaju: a la carte restorani, nargila, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaža: Hotel koristi plažu Sindbad Beach Resorta, od koje je udaljen oko 5min. Plaža je peščana sa postepenim ulaskom u vodu i duga oko 400m na kojoj se nalaze dva bara. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude