Hotel

Opis

Smeštaj je u Pragu (Češka) u hotelu sa 3*. Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u nekom od navedenih hotela do popune mesta:

Hotel AMEDIA EXPRESS 3*www.amediahotels.com
Hotel se nalazi na liniji gradskog prevoza u delu Chodov, trgovačkoj četvrti, na oko 15 minuta hoda od Chodov metro stanice. Udaljen je na oko 12 km od starog centra Praga i na oko 16 km od Praškog dvorca. Hotel poseduje restoran, bar u lobiju , wifi internet i parking. Sobe su sa kupatilom (T/WC),fenom za kosu, klimom, TV-om i telefonom. Doručak je kontinentalni švedski sto.

Hotel OLYMPIK 4*https://www.olympik.cz/  za polazak 30.04.
Hotel Olympik Prag se nalazi u blizini metro stanice, odakle se do centra Praga može stići za 10 – tak minuta. Sve sobe poseduju: flat Sat TV, klimu, sef, internet konekciju, mini bar, kupatilo, fen. Sa viših spratova hotela pruža se pogled na Praški dvorac. Doručak je na bazi švedskog stola.

Hotel KRYSTAL 3* - https://www.centrum-krystal.cz/en/
Hotel se nalazi na liniji gradskog prevoza, ima restoran, bar i parking. Sobe su sa kupatilom (T/WC), TV-om i telefonom. Doručak je kontinentalni švedski sto.

Hotel POPULUS 3* - https://www.hotelpopulus.cz/en/ za polazak 30.04.
 Hotel EA Populus se nalazi u Pragu 3, na 140 metara od autobuske stanice Malešicka i nudi restoran. Besplatan ViFi je dostupan na recepciji koja radi 24 sata dnevno. Ima restoran i parking. Sve sobe imaju TV, sef, kupatilo sa kadom ili tušem. Doručak je kontinentalni švedski sto.

Hotel ADEBA 3* - https://www.adeba.cz/
Hotel Adeba se nalazi na 2 stanice vožnje metroom ili na 3 stanice vožnje tramvajem od samog centra Praga. Udaljen je samo 5 minuta hoda od Glavne autobuske stanice Florenc. Poseduje spa centar sa saunom i hidromasažnom kadom. Sve sobe hotela Adeba nude besplatan bežični internet, sopstveno kupatilo, frižider i TV sa kablovskim kanalima. Doručak je na bazi švedskog stola – samoposluživanje.

 


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Smene aranžmana - izaberite datum

Smene aranžmana za mesec: Maj 2024, Septembar 2024, Oktobar 2024, Novembar 2024, Decembar 2024
28.5 20.9 11.10 8.11 3.12

Pronađenih rezultata: 20

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca