Hotel

Opis

Hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u navedenom hotelu do popune mesta:  u Milanu (Italija) sa 3* ili 4*

Hotel Sporting 4* https://www.hotelsportingcologno.com/

Hotel Sporting Cologno nalazi se u mestu Kolonjo Monceze, na 12 km je udaljenosti od centra Milana. Povezan je gradskim prevozom do centra grada. U sastavu hotela su restoran, bar, lift i wi-fi. Svaka soba ima kupatilo(tuš/WC),fen za kosu, TV, sef  i klima. Doručak - kontinentalni (švedski sto).

Hotel Grand Barone Di Sassj 4* https://www.baronedisassj.com/en/hotel.html

Hotel je udaljen oko 11 km je udaljenosti od centra Milana. Povezan je gradskim prevozom do centra grada. Metro stanica je udaljena 550m od hotela. U sastavu hotela su restoran, bar, lift i wi-fi. Svaka soba ima kupatilo(tuš/WC),fen za kosu, telefon, TV, sef, minibar i klimu. Trokrevetne sobe su nedostupne.. Doručak - kontinentalni (švedski sto).

Best Western Hotel Goldenmile 4* https://www.hotelgoldenmile.it/

Nalazi se na 10 km je udaljenosti od centra Milana. Povezan je gradskim prevozom do centra grada. U sastavu hotela su restoran, bar, parking uz doplatu, salu za sastanke, fitness i wellnes centar i wi- fi.  Svaka soba ima kupatilo(tuš/WC),fen za kosu, TV, sef  i minibar. Doručak - kontinentalni (švedski sto).

Hotel Idea San Siro 4* https://sansiro.ideahotel.it/

Nalazi se na 13 km je udaljenosti od centra Milana. Povezan je gradskim prevozom do centra grada. U sastavu hotela su recepcija, restoran, bar, parking uz doplatu i sala za sastanke. Svaka soba ima kupatilo(tuš/WC),fen za kosu, TV, telefon, sef, klimu i wi-fi. Doručak - kontinentalni (švedski sto).

Hotel Studios 4* https://www.hotelstudiosmilan.com/it/home

Nalazi se u mirnom delu grada, 10 km je udaljen od centra Milana. Povezan je gradskim prevozom do centra grada, a najbliza autobuska stanica je udaljena 300m od hotela. U sastavu hotela su restoran, bar, teretana. Svaka soba ima kupatilo, TV i klima uređaj, sef. Doručak - kontinentalni (švedski sto).

B&B Milano Sesto Marelli 3*  https://www.hotel-bb.com/it

Hotel je udaljen oko 15 minuta vožnje od centra Milana. Povezan je gradskim prevozom do centra grada. Metro stanica je udaljena 200m od hotela. U sastavu hotela su restoran, lift, parking i wi-fi. Svaka soba ima kupatilo(tuš/WC),fen za kosu, telefon i TV, sef i klimu. Doručak - kontinentalni (švedski sto).

Hotel Ih Hotels Milano St. John 4* https://www.ih-hotels.com/en/our-hotels/ih-hotels-milano-st-john.html  

Hotel je udaljen na oko 15 minuta vožnje od Milanske katedrale. Povezan je gradskim prevozom do grada, udaljen na oko 650m od najbliže metro stanice. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), SAT TV i klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude