8-20 h Radnim danom

10-16 h Subotom

011/ 78 52 800 Beograd centar,011/ 78 52 801 Novi Beograd,021/ 21 55 315 Novi Sad

Asprovalta

Asprovalta - opis

Asprovalta je omanji gradić u Grčkoj sa oko 2800 stanovnika. Nekada je pripadao Solunskoj oblasti jer je od grada Soluna udaljen samo 80-ak km i bio je sedište opštine Agios Giorgios, medjutim u novije vreme se 6 opština ujedinilo i formiralo jednu veliku opštinu Volvi (čije je sedište Stavros) u oblasti koja obuhvata i jezero Volvi. Nalazi se u prelepom zalivu Strimonikos.
Asprovalta je sagradjena u 16. veku, nekada se zvala Aspra Valta, kada se 54 porodice iz Turskog grada Erenkoja iz Anatolije, naselilo blizu prastarog grada Oprineiona.
Ovaj gradić je poznato letovalište sa dugom i peščanom plažom, drvoredom, lepim uredjenim kućama i ulicama. Nalazi se blizu Svete Gore i ima dobru mrežu puteva za sve turiste koji vole da obilaze i uživaju u krajoliku.


Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 6 / Noći: 5

Sopstveni prevoz

15-09-2020

20-09-2020

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 59 €

  • ukupna cena

    od 118 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Lokacija: Nalazi se oko 50 metara od centra i na oko 150 metara od plaže.
Opis: Vila Stavrula se nalazi u mirnom delu Asprovalte. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima koji se nalaze u prizemlju i na I spratu vile. U četvorokrevetnim studijima se nalaze dva francuska ležaja, a u trokrevetnim studijima jedan francuski ležaj i jedan singl ležaj. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV i terasu. Takođe, svaki studio ima klima-uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 € dnevno po studiju). Ova doplata nije obavezna. Vila nema peškire. Vila ima besplatan WiFi internet.

* Lokaciju vile možete pogledati na linku ASPROVALTA - APARTMANI 

 

Prikaži više Prikaži manje