Djardini Naxos

Djardini Naxos - opis

Đardini Naksos – Jedno od najatraktivnijih letovališta na Siciliji i Jonskom moru. Nalazi se u podnožju najatraktivnijeg grada na Siciliji – Taormine. Udaljeno je od Taormine na oko 5 km sa kojom je povezano redovnom autobuskom linijom. Prepoznatljivo je po izuzetnoj atmosferi i zabavi.


Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 9 / Noći: 6

Autobus

05-10-2024

13-10-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 359 €

  • ukupna cena

    od 718 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je navedenim hotelima do popune mesta. Viva Travel doo zadržava pravo zamene hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenih hotela:

· u Rimu (Italija)

HOTEL ALBA TORE MAURO 4*  https://www.hotelalbaroma.com/ 

Hotel se nalazi na oko 10 km do centra grada, na liniji gradskog prevoza, koji povezuje ovaj deo grada sa svim većim znamenitostima Rima. Hotel ima 64 soba, restoran, bar, lift, WiFi. Svaka soba ima tuš/WC, TV, klimu, telefon, sef. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL TORRE DI PRATOLUNGO 3* https://www.torrepratolungo.it/en/ 

Hotel se nalazi na oko 14 km do centra grada, na liniji gradskog prevoza, koji povezuje ovaj deo grada sa svim većim znamenitostima Rima. Hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC, TV, klimu i telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL CAESARE 4* https://thecaesarhotels.com/en/the-caesar-roma-en/  

Hotel se nalazi na oko 10 km do centra grada, na liniji gradskog prevoza, koji povezuje ovaj deo grada sa svim većim znamenitostima Rima. Hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC, TV, klimu i telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

· na Siciliji (Italija), nalazi se u poznatom letovalištu Đardini Naksosu:

HOTEL VILLA LINDA 3* https://www.hotelvillalinda.it/   

Nalazi se na glavnoj šetalačkoj ulici, u delu Đardini Naksosa koji se zove Recanati, na oko 50 metara od mora. U neposrednoj blizini hotela nalaze se mnogobrojni restorani, barovi i prodavnice kao i stanica gradskog prevoza odakle se za 30 minuta može stići do Taormine. Hotel ima restoran, bar, TV salu, WiFi, 45 soba - svaka ima kupatilo (tuš/WC), TV, klima uređaj i balkon. Doručak – švedski sto.

HOTEL ALEXANDER 3* www.hotelalexandernaxos.it

Manji porodični hotel nalazi se u zoni Rekanati, Đardini Naksos. Udaljen je od plaže oko 300 m. Hotel ima otvoren bazen, bar, restoran, privatni parking koji se nalazi na 30m od hotela, WIFI u holu hotela, 29 soba - svaka ima kupatilo (tuš/WC), TV, klima uređaj i balkon. Doručak – švedski sto.

· U okolini Napulja (Italija)

HOTEL LA CASA DEL PELLEGRINO 3* https://www.besthotel.pt/it/hotel-la-casa-del-pellegrino/

Hotel se nalazi se u mestu Sant Anastasia, na oko 12km od centra Napulja sa kojim je dobro povezan. Hotel poseduje restoran, bar, WiFi. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, klimu i telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL DAYTONA 4* https://www.hoteldaytona.it/EN/home.html 

Hotel se nalazi se u mestu Casoria, na oko 8km od centra Napulja sa kojim je dobro povezan. Hotel poseduje restoran, bar, WiFi. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, klimu i telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL FLY 3*

Hotel se nalazi se u mestu Casoria, na oko 7km od centra Napulja sa kojim je dobro povezan. Hotel poseduje restoran, bar, WiFi. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, klimu i telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL MASSANIELLO LUXURY 4* https://www.hotelmasaniello.com/

Hotel se nalazi se u mestu Casoria, na oko 7km od centra Napulja sa kojim je dobro povezan. Hotel poseduje restoran, bar, WiFi. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, klimu i telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

Prikaži više Prikaži manje