Terme Olimia

Terme Olimia - opis

TERME OLIMIA su odavno poznate kao odlična turistička tačka za turiste koji žele savršen odmor, daleko od stresa, u okruženju zdrave životne sredine i blagotvornog dejstva termalnih voda. Ove terme imaju jedan od najmodernijih kompleksa sauna na Balkanu, različite programe za ulepšavanje i spa terapije, gde se lečenja vrše hidroterapijom, kineziterapijom, elektroterapijom. Terme Olimia su mesto koje živi u harmoniji sa netaknutom prirodom, blagotvornom lekovitom vodom i ljubaznim ljudima. Ovde su poznata dva wellness centra: Wellness Orhidelia, koji je 2009. godine ušao u uži izbor 11 finalista World Architecture Festivala u kategoriji “Holiday”, a proglašen je za najbolji wellness centar u Sloveniji u 2010. godini i Wellness centar Termalija, koji je prema izboru gostiju najbolji termalni wellness u Sloveniji za godinu 2007/2008.


Gradovi

Pronađenih rezultata: 2

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 1 / Noći: 1

Sopstveni prevoz

02-04-2024

25-04-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 87 €

  • ukupna cena

    od 174 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

HOTEL BREZA****

Hotel Breza pruža komfor u 167 dvokrevetnih soba, od kojih su 42 antialergijske sobe. Sve sobe su klimatizovane i opremljene tušem, toaletom, mini-barom, satelitskom TV, direktnom telefonskom linijom i sefom, dok neke imaju i balkon.Hotel ima bazene s termalnom vodom. Podzemnim hodnikom je povezan sa Wellness centrom Orhidelia, Wellness centrom Termalija i centrom Spa Armonia u Wellness hotelu Sotelia****s.

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 1 / Noći: 1

Sopstveni prevoz

02-09-2024

24-10-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 115 €

  • ukupna cena

    od 230 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

HOTEL SOTELIA superior 4*

U hotelu sa 5 etaža i 150 soba vas čeka mnogo uživanja. Vaše skrivene želje će se ispuniti u Wellness centru Spa Armonia, restoranima Basilicum i Gratiola, baru Barago, vinoteci Virstain.U hotelu je Wellness centar Spa Armonia. Hotel je podzemnim hodnikom povezan sa Wellness centrom Orhidelia, Wellness centrom Termalija i bazenima u hotelu Breza. Hotel nudi 135 dvokrevetnih soba. Sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), toalet, TV, radio, telefon, mini-bar, sef, bade-mantil, torbu s peškirima, klima uređaj, priključak za internet, internet TV i balkon.Na raspolaganju su 24 sobe, koje su međusobno, po dve, povezane vratima. U svakoj sobi će vas po dolasku dočekati flaša naše mineralne vode.

Prikaži više Prikaži manje