Seaden Sweet Park Hotel

Opis

- 30% POPUSTA uključeno u cenu
- 32% POPUSTA uključeno u cenu 
za aranžmane na 7 noći

Položaj: Sweet park hotel  se nalazi u regiji Kumkoy. Udaljen je cca. 4km od Sidea, 7km od Manavgata  i cca. 67 km od aerodroma u Antaliji.
Smeštaj: Hotel ima 92 smeštajne jedinice. Standardne sobe (max 2+1osobe)
Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, mini bar (posebno se plaća), ketler, sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu, laminat.
Usluga: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru,popodnevna užina, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h – 24:00h.AI koncept ne uključuje: premium i specijalna uvozna pića, specijalna vina, flaširana i pića u limenci, sobnu uslugu, sveže voćne sokove, tursku kafu.


Sadržaj: Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, fax, telefon i sef. Wi Fi se dodatno plaća.
Plaža: Hotelska peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima i peškirima koji se  naplaćuju, udaljena 300m. Ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni.
Sport i zabava: Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, stoni tenis. Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža,tursko kupatilo. www.sweet-park-hotel.side

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku SIDE - HOTELI

www.sweet-park-hotel.side


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude