Bel Air Azur

Opis

Lokacija: Hotel Bel Air Azur se nalazi 3 km od starog centra grada, Sakale i 7 km od aerodroma u Hurgadi. Udaljen je 400 m od sopstvene plaže koja se nalazi pored Arabia Azur hotela. Hotel Bel Air Azur je predviđen samo za odrasle.
Smeštaj: Hotel poseduje 215 prostranih  standard soba veličine oko 42 m2. Svaka soba ima kupatilo, klima uređaj, TV, mini bar, fen, pribor za kuvanje kafe ili čaja, balkon ili terasu.
Sadržaj: Hotel Bel Air Azur ima jedan glavni i jedan a la cart restoran, kao i 6 barova. U hotelu se nalaze prodavnice suvernira, menjačnica, salon lepote, frizer, servis za pranje i peglanje. U sastavu hotela su bazeni površine 800 m2. Gostima hotela Bel Air Azur dostupni su tereni za tenis, skvoš, stoni tenis, bilijar, odbojka na plaži, fitness centar. U sastavu spa centra su parno kupatilo, sauna, đakuzi i ponuda različitih vrsta masaža. Na plaži su dostupni sportovi na vodi.
Usluga: : Usluga u hotelu je all Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima).


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude