Kaisol Romance Resort (ex Sunrise Romance Resort)

Opis

Lokacija: Hotel se nalazi u centru nove turističke regije Sahl Hasheesh, na obali mora. Udaljen je oko 22 km od aerodroma, a od starog centra Hurgade Sakkale oko pola sata vožnje.

Smeštaj: Hotel raspolaže sa ukupno 252 smeštajne jedinice. Sobe su površine oko 38m2, mogu imati pogled na okolinu ili more. Namenjene su za smeštaj 2-3 odrasle osobe. Sve sobe su luksuzno opremljene i sadrže: kupatilo sa kadom i tuš kabinom, bade mantil i papuče, klima uređaj, LCD tv sa satelitskim kanalima, telefon, fen za kosu, mini bar, ketler za kafu/čaj, sef.

Sadržaj: Gostima su na raspolaganju sledeći sadržaji: recepcija, menjačnica, glavni restoran, italijanski A’la carte restoran „Il forn’ello“, kineski A’la carte restoran „Tiger Lily“ , lobby bar „Romance“, „Landscape bar“, Lounge bar, bar kod bazena i bar na plaži, spoljašnji bazen (greje se u toku zimske sezone) i đakuzi, Spa centar (uz doplatu), teretana, usluge pranja veša, medicinske usluge, frizerski salon, prodavnice, ronilački centar, večernja animacija, besplatan Wi Fi internet u javnim delovima hotela.

Plaža: Sopstvena, peščana plaža sa postepenim ulaskom u vodu. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela.

Usluga: All Inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola (samoposluživanje).

https://kaisolhotels.com/


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude