Fort Arabesque Beach Resort & Spa

Opis

JEDNA OD NAJLEPŠIH PLAŽA U REGIJI CRVENOG MORA - IDEALNO ZA LJUBITELJE RONJENJE!

- GRATIS smeštaj za 2 dece ( prvo dete do 12 godina i drugo dete do 6 godina)

Lokacija : Hotel se nalazi u mestu Makadi Bay, na privatnoj plaži, na oko 20km od Hurgade.Otvoren je 1997. godine a poslednji put renoviran 2013. godine. Čine ga četvorospratne zgrade i u ponudi ima oko 400 smeštajnih jedinica. Kompleks se satoji od dva dela – Fort Arabesque Beach Resort & Spa i Fort Arabesque The Villas (samo za starije +16). 
Sadržaj: Hotel u ponudi ima četiri bazena od kojih se greje 1 deo za odrasle i 1 za decu, aerobik u vodi, stoni tenis, terene za tenis, sportovi na vodi, Wi-Fi internet (besplatan samo u lobiju). Dodatno se plaćaju: teretana, oprema za tenis, bilijar, internet (kartice su dostupne na recepciji), sauna, masaže, aromatične masaže, talasoterapija, pilinzi i ostali tretmani za negu lica i tela, hotelski doktor, prodavnice odeće, kože i zlatare, bankomat, apoteka, frizerski salon, gift shop, servis za pranje i peglanje veša.
Smeštaj:  Fort Arabesque Beach Resort & Spa u svom sastavu ima superior sobe  veličine oko 38m2, nalaze se na 2, 3 i 4 spratu i porodične sobe veličine oko 43m2 i imaju pogled na baštu ili bazen, nalaze se na prvom spratu. Sve sobe  imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, ketler. Dodatno se plaćaju: telefon, room service, mini bar i Wi-Fi internet.
Plaža ovog hotela je jedna od najlepših u regiji Crvenog mora i glavni je adut ovog hotela. Široka je 600m sa nekoliko mesta za snorkling (koralni greben sa živim, šarenim koralima i ribicama) ali i više obeleženih koridora gde može lepo da se uđe u more bez obuće za kupanje. Plaža je jako lepo uređena i na njoj se nalaze restoran, bar, animacija za decu i odrasle, nekoliko sportskih terena. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste suncobrane, ležaljke i peškire.

Usluga: All inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U delu Fort Arabesque Beach Resort & Spa gostima su na raspolaganju restorani The Beach Resort Main restoran u kom se služe doručak, ručak i večera, La Piazza - italijanska picerija kod bazena u kojoj se služi samo tokom ručka, The Beach Bar na plaži u kom se služi kasni doručak i užina tokom i posle ručka, The West Bay restoran u delu West Bay u kom se služi doručak, ručak i večera uz doplatu i samo za odrasle +16, Club 159 ( ručak i večera) i The Pavilion ( doručak i večera) uz doplatu i samo za odrasle +16 u delu The Villas. Barovi Beach Bar, The Red Rocks, Jungle Park, Swim-up Pool Bar, Arena Bar... Dodatno se plaćaju: Club 159,  sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. 

 
www.fortarabesque.com
 

Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Smene aranžmana - izaberite datum

Izaberi mesec

Pronađenih rezultata: 9

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude