Jahorinski izlog

Opis

Lokacija: Novoizgradjeni apartmani se nalaze u neposrednoj blizni Poljica na Jahorini, a od ski staze Poljice udaljeni su samo 20 ma. Objekat se sastoji od više apartmana različite strukture.
Sobe: Svi apartmani imaju opremljenu kuhinju, kupatilo, Total TV i besplatan WiFi. Lux apartmani imaju i kamin.
Apartman Izlog 33: Dnevni boravak sa trosedom i foteljom na razvlačenje, spavaća soba sa jednim singl ležajem, kuhinja, kupatilo. Predviđen za boravak 3 osobe/max 4 (28m2).
Apartman Izlog br.13: Dnevnni boravak sa trosedom i foteljom, spavaća soba sa jednim bračnim ležajem, kuhinja, kupatilo. Predviđen za boravak 4 osobe/max 5 (30m2).
Apartman Izlog br.11 i br.21 (Kamin): Dnevni boravak sa kaminom (kamin ima app 21) i ugaonom garniturmom na razvlačenje, kuhinja, kupatilo,spavaća soba sa francuskim ležajem. Predviđen za boravak 4 osobe/max 5 (33m2).
Apartman Izlog br.31 Lux Kamin: Dnevni boravak sa kaminom i ugaonom garniturom na razvlačenje, spavaća soba sa francuskim ležajem i na galeriji jedan singl lezaj. Predviđen za boravak 5 osoba (35m2).
Apartman Izlog br.22 Lux Kamin: Dnevni boravak sa kaminom i trosedom i foteljom na razvlačenje, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem i druga spavaća soba sa jednim singl ležajem, kuhinja, kupatilo. Predviđen za boravak 5 osoba/max 6 (36 m2).
Apartman Izlog br.12: Dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlačenje, dve spavace sobe, svaka sa francuskim ležajem, kuhinja, kupatilo. Predviđen za boravak 6 osoba (38 m2).
Apartman Izlog br.14, 24, 34: dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlačenje, dve spavace sobe, svaka sa francuskim ležajem, kuhinja, kupatilo. Predviđen za boravak 6 osoba (40 m2).
Apartman Izlog 03 LOFT: Dnevni boravak sa ugaonom garniturom na razvlačenje, dve spavace sobe, svaka sa francuskim ležajem, kuhinja, kupatilo. Apartman je na dve etaze. Na prvoj etazi je dnevni boravak, kuhinja i kupatilo. Na gornjoj etazi su dve sobe. Predviđen za boravak 6 osoba/ max 7 (50 m2).
Apartman Izlog 32 LUX Kamin: Najlepši apartman u ponudi, na dve etaže. Na donjem nivou su dve spavaće sobe sa velikm francuskim ležajem, kupatilo sa velikom kadom uz pogled na stazu. Na drugu etažu vodi stepenište gde je dnevni boravak sa kaminom, ugaonom garniturom i dvosedom na razvlačenje, kuhinjom sa velikim stolom. Predviđen za boravak 6 osoba/ max 8 (60 m2).
Hotelski sadržaj: U sastavu objekta se nalazi skijašnica.


Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude