Hotel

Opis

HOTEL PLAZA REGENCY 3* Sliema   https://www.plazahotelsmalta.com/
Kompleks se nalazi na promenadi na pola puta između centra Slieme i St.Julians-a, okružen brojnim sadržajima. na oko 8km od glavnog grada Malte, Valete. Od aerodroma hotel je udaljen 10 km. Dve hotelske zgrade povezane su mostom na 6. i 7. spratu. Svih 160 soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj i sef. U sastavu hotela je restoran, snack bar, bar na krovu pored bazena i internet cafe. Gostima je na raspolaganju spoljašnji bazen na krovu hotela i unutrašnji bazen. Doručak – kontinentalni švedski sto. Postoji mogućnost doplate za sobe sa balkonom i pogledom na more.

HOTEL MISTRAL 3*   St. Julian’s https://www.melia.com/en/hotels/malta/st-julians/hotel-mistral-st-julians-affiliated-by-melia?utm_medium=organic&utm_source=directories&utm_campaign=google&utm_content=6492
Hotel se nalazi u mirnoj ulici na 200m do centra St.Julians-a i stanice gradskog prevoza i na oko 8km od glavnog grada Malte, Valete.   Od aerodroma hotel je udaljen 11 km. U sastavu hotela je restoran, a bar i spoljašnji bazen se nalaze na krovu hotela. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj i sef. Doručak – kontinentalni švedski sto.

URBAN VALLEY RESORT & SPA 4* Kappara  https://urbanvalleyresort.com/

Hotel se nalazi pored samog rezervata prirode “Wied Għollieqa” u samom centru naselja Kappara, na oko 6km od glavnog grada Malte, Valete. Od aerodroma hotel je udaljen 9 km. U sastavu hotela je restoran, bar, unutrašnji i spoljašnji bazen, dvorište sa zelenilom, bistro... Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj i sef. Doručak – kontinentalni švedski sto.


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Smene aranžmana - izaberite datum

Smene aranžmana za mesec: Maj 2024, Jun 2024
24.5 7.6

Pronađenih rezultata: 2

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude