Jaz Tour Khalef

Opis

LOKACIJA: Ovaj prostrani hotel nalazi se na samom ulazu u grad Sus. Izlazi na sopstvenu peščanu plažu. U blizini se nalaze noćni klub, prodavnice, restorani. Medina u Susu udaljena je 5 km, aerodrom u gradu Tunis 150km, a aerodrom u Monastiru 20km.
HOTELSKA PONUDA: Glavni resotran, restoran na plaži, snek restoran pored bazena, a la carte restoran „ L'oliveraie“, bar u lobiju, pored bazena, na plaži, 2 otvorena bazena sa slanom vodom, akva park sa 6 tobogana, dečiji bazen, dečije igralište, teniski teren, aerobik, akva džim. Gosti se mogu opustiti u dobro opremljenom spa centru sa saunom, parnim kupatilom ili džakuzijem, kao i u zatvorenom bazenu tokom zimskog perioda.



SMEŠTAJ: Od ukupno 520 soba, 471 je standardna, 25 je porodičnih, 10 su junior suite, a 14 prestiž suite. Sve sobe su klimatizovane, sa balkonom ili terasom, imaju mini bar, sef, pribor za kuvanje kafe i čaja, veliku bocu vode koja se svaki dan dopunjava, satelitsku TV, kupatilo s tušem i fenom. U standardnoj sobi je moguć smeštaj maksimalno 3 odrasle osobe i jednog deteta do 12 godina, u ponudi su i porodične sobe koje primaju 2 odrasle osobe i 2 deteta do 12 godina.
USLUGA: All inclusive – sve uključeno


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca