Alanja - avion 2022

Opis

SPECIJALNA PONUDA ZA POLAZAK 09.06. / 11 noći

Popust do -279€ po osobi!!

Hotel - Kleopatra Bebek 3* ND          474425€ 
Hotel - Viva Beach 3* ALL                 645475€
Hotel - Kleopatra Sunlight 3* ALL     559480€
Hotel - Ergun hotel 3* ALL                 640529€
Hotel - Acar hotel 4* ALL                   620545€
Hotel - Blue Wave 4* ALL                  660€ 589€ 
Hotel - Concordia Celes 5* ALL         944€ 665€ 
Hotel - Kemal Bay 5* ALL                  787665€ 

MOGUĆNOST ONLINE REZERVACIJE!

Turska je  rajska destinacija gde leto traje od ranog proleća do kasne jeseni. Plaže su duge i more tirkizno, a unutrašnjost skriva brojne prirodne i kulturne znamenitosti. Gost u Turskoj je kralj, od Boga poslan, pa su stoga uvek snalažljivi Turci razvili koncept „all inclusive“ ponude. Klubovi i hoteli visoke kvalitete nude šaroliku ponudu raznih užitaka koji čine savršen odmor.


U jednom danu možete doživeti adrenalinski spust toboganom u hotelskom aqua parku,  ples tokom večernjeg koncerta i zabavno poslepodne u društvu hotelskih animatora. Bogata arheološka i kulturna ostavština posledica je spoja raznih civilizacija koje su živele na turskoj zemlji. Turska je raj za cenkanje, a turske tržnice, svet za sebe. Koža, nakit, tepisi, začini i ostali proizvodi, prodaju se po izvrsnim cenama. Turska je kuhinja među deset najboljih u svetu. Antalia je moderan glavni grad turske rivijere, gde s talasima stižu priče iz antike.

Alanja je savršena kombinacija zelenila i dugih peščanih plaža koje su zapravo i obeležje ovog turističkog centra. Sa jedne strane grada turisti se mogu upoznati sa istorijskim  znamenitostima poput osmougaone Crvene kule (Kizil Kula), običajima i gostoljubivošcu stanovništva, cuvenim turskim šopingom, gastronomskim specijalitetima i najboljim nočnim provodom u regiji. Na drugoj, mirnijoj, strani grada nalaze se hotelski kompleksi duž zlatnih peščanih plaža od kojih mnoge sa ponosom nose obeležje Plave zastavice. Najpoznatije su Kleopatrina i Kejkubat.

COVID USLOVI!


Slični aranžmani

Smene aranžmana - izaberite datum

Pronađenih rezultata: 16

Izaberi broj rezultata
Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca