Hrvatska hoteli - sopstveni prevoz

Opis

Hrvatska je država u južnoj Evropi čiji je glavni grad Zagreb.Ona je geografski panonska, sredozemna i balkanska zemlja.
Hrvatska ima oblik potkovice koja se proteže od Vukovara na severoistoku preko Zagreba na zapadu do Dubrovnika na krajnjem jugu. Reljefno i klimatski je vrlo raznolika zemlja.
Hrvarska je najbolje ekološki očuvano područje u Evropi sa najčišćim morem i najvećim brojem nacionalnih parkova i parkova prirode u odnosu na veličinu teritorije. To su Kornati, Krka,Paklenica,  Plitvička jezera,Brijuni, Mljet, Risnjak i Severni Velebit.
Istra je najveće Hrvatsko poluostrvo, a život uz njenu obalu oduvek je bio povezan uz more. Istražite celo poluostrvo Istra i upoznajte nova mesta, istorijske gradove i predivna ostrvca. U daljini na brežuljku se nalazi Labin.


To je mali grad koji je opasan zidinama već vekovima. U njegovom podnožju se nalazi Rabac koji se smestio uz jednu od najlepših plaža u Istri. Rt Kamenjak je najjužnija tačka Istre a zapadno od njega se nalazi predivni istorijski grad Pula, ujedno i najveći grad u Istri. Ovaj grad krasi antička arena koja je po veličini 6. u svietu. Uz jugozapadnu obalu se nalazi veličanstveni sklad biljnog i životinjskog sveta – Ostrvo Brijuni koje će vas svojom lepotom ostaviti bez daha. Rovinj je poznat kao najfotogeničniji gradić Mediterana. Njegove čari su u uskim srednjovjekovnim uličicama i toplom mediteranskom ugođaju.

MOGUĆNOST ONLINE REZERVACIJA - INFO

 

 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca