Kemer - AVION

Opis

ULTRA LST MINUTE PONUDA za polazak 23.09./10 noći

popust do -300€ po osobi!

Fame Hotel 3* 617€ 515€ ALL

Armir Resort 5* 779€  519€ ALL

Armas Kaplan Paradise 5* 873€  565€ ALL

Kemer je letovalište okruženo gradskim zidinama, smešteno je na jednoj od najlepših lokacija turske rivijere. Nekada malo ribarsko naselje po imenu Idyros, danas je popularna destinacija koja nudi veliki izbor sadržaja i zabave. Zbog odlične lokacije, možete istražiti pokrajinu Likiju ili letovalište Antalija koje je udaljeno svega 43 km. Krasi ga moderna marina i duga peščana plaža Moonlight Beach, a u gradu ćete pronaći brojne restorane, kafiće, suvenirnice i zlatare.

MOGUĆNOST ONLINE REZERVACIJE!


 

VAŽNO!! Srbija i Turska od 14. maja uzajamno priznaju sertifikate o vakcinaciji
Građani Srbije i Turske moći će da putuju između dve zemlje od 14. maja, na osnovu dogovora o uzajamnom priznavanju sertifikata o vakcinaciji protiv Kovida-19.
Građanima dve zemlje će biti omogućen ulazak na teritoriju druge države bez testa i primene mere karantina ukoliko imaju sertifikat o vakcinaciji izdat od strane nadležnih organa Srbije, odnosno Turske.

VAŽNO - Ulazak u Tursku - online formular
Počev od 15.03. svi putnici koji putuju u Tursku biće u obavezi da popune online formular u roku od 72 sata pred putovanje na sajtu: https://register.health.gov.tr

Popunjen formular je neophodno sačuvati na svom mobilnom telefonu ili odštampati. Podsećamo da je za ulazak u Republiku Tursku neophodan negativan PCR test ne stariji od 72 sata od trenutka putovanja ili brzi antigenski test ne stariji od 48 sati od trenutka putovanja.

- Obavezno je nošenje zaštitnih maski na aerodromu, tokom trajanja leta u avionu kao i u prevoznom sredstvu na transferu na destinaciji (autobus, minibus, taxi vozilo). Na pasoškoj kontroli putnici su obavezni da skinu masku radi potvrde identiteta. Na pojedinim aerodromima se vrši beskontaktno merenje temperature pre ulaska u avion.

- Avio kompanija neće prihvatiti na let putnika koji je COVID pozitivan. U slučaju da se na destinaciji utvrdi da je putnik COVID pozitivan agencija će takvom putniku o njegovom trošku organizovati prevoz i preduzeti sve druge mere kako bi se putnik zbrinuo.

Turska je rajska destinacija gde leto traje od ranog proleća do kasne jeseni. Plaže su duge i more tirkizno, a unutrašnjost skriva brojne prirodne i kulturne znamenitosti. Gost u Turskoj je kralj, od Boga poslan, pa su stoga uvek snalažljivi Turci razvili koncept „all inclusive“ ponude. Klubovi i hoteli visoke kvalitete nude šaroliku ponudu raznih užitaka koji čine savršen odmor. U jednom danu možete doživeti adrenalinski spust toboganom u hotelskom aqua parku,  ples tokom večernjeg koncerta i zabavno poslepodne u društvu hotelskih animatora. Bogata arheološka i kulturna ostavština posledica je spoja raznih civilizacija koje su živele na turskoj zemlji. Turska je raj za cenkanje, a turske tržnice, svet za sebe. Koža, nakit, tepisi, začini i ostali proizvodi, prodaju se po izvrsnim cenama. Turska je kuhinja među deset najboljih u svetu. Antalia je moderan glavni grad turske rivijere, gde s talasima stižu priče iz antike.


Slični aranžmani

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca