Majorka program 2 - AVION

Opis

PAKET ARANŽMAN (SMEŠTAJ, AVIO PREVOZ, AERODROMSKE TAKSE)

Majorka, Biser Baleara – ostrvo nestvarne lepote prirode, predivnih uvala na istoku i egzotičnih plaža na jugu i severu.
Majorka je najveće ostrvo u Španiji.
Plaja de Palma / Arenal (Playa de Palma/ El Arenal), letovališta na južnoj obali Majorke, 10 km jugoistočno od grada Palma i 5 km od aerodroma. Već godinama plaže u ovoj oblasti obeležene su plavom zastavicom zbog čistoće i kvaliteta vodeNedaleko od Arenala je i Aqualand, jedan od najvećih vodenih parkova u ovom delu Evrope.

MOGUĆNOST ONLINE REZERVACIJA - INFO


Kan Pastilja (C'an Pastilla) je prvi region korišćen u turističke svrhe i najbliže je međunarodnom aerodromu Son Sant Juan. Sačinjen od malih, živopisnih ulica, koje gotovo uvek vode do pitoreskne luke San Antonio de la Playa. Život se odvija u brojnim restoranima, pabovima i barovima. Peščanom plažom jeCan Pastilla spojena sa letovalištima Playa de Palma i Arenal.
Magaluf (Magaluf) se nalazi u jugozapadnom delu Majorke, udaljen 16 km od grada Palma i oko 20 km od aerodroma. Peščana plaža je duga 1 km, a mesto obiluje prodavnicama, restoranima i diskotekama, u kojima zabava traje do duboko u noć. Omiljeno je letovalište mladih.


Slični aranžmani

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca