Pefkohori

Pefkohori - opis

PEFKOHORI, jedno od najpoznatijih letovališta u severnom delu Grčke, nosilac je turizma na poluostrvu Kasandra. Mesto se nalazi na oko 720 km od Beograda I na oko 100 km od Soluna. Odlikuju ga povoljni klimatski uslovi, borova šuma po kojima I dobija ime, prelepa peščana plaža sa kristalno čistim morem prepuna sadržaja čak i za najzahtevnije turiste.
Pefkohori se sastoji iz starog I novog dela. U starom delu mesta prostiru se uske ulice koje krase rascvetala limunova stabla, a novi deo je smešten uz dugu peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more. Na plažama je moguće iznajmiti ležaljke I suncobrane a na nekima se njihov najam ne naplaćuje već ulazi u cenu pića.


Pefkohori važi za urbano I zabavno mesto sa puno kafića, barova I klubova pa će ljubiteljima noćnog života zasigurno ispuniti sva očekivanja. Plaže Halkidikija sa pravom nose reputaciju jednih od najlepših plaža Grčke. Među njima su I plaže Xenia I Golden Beach, blizu Pefkohorija koje su zbog širokog pojasa plitke vode, idealne za porodice sa malom decu. Pefkohori I odmor koji pruža može biti upotpunjen I izletima kao što je krstarenje zalivom Toroneos. Apartmani u ovom simptičnom letovalištu su smešteni u centru ili na minimum 60 m od plaže.


Gradovi

Pronađenih rezultata: 2

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 11 / Noći: 10

Autobus

20-05-2024

30-05-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 99 €

  • ukupna cena

    od 198 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Lokacija: na oko 150 m od centra, na oko 300 m od plaže.
Opis: U svom sastavu vila ima dvokrevetne i trokrevetne studije, koji se svi nalaze na prvom spratu. Dvokrevetni studiji imaju francuski ležaj, a trokrevetni studiji imaju francuski ležaj i jedan standardni ležaj. Svaka smeštajna jedinica sadrži kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV i terasu. Vila je opremljena peškirima. Sve smeštajne jedinice poseduju  klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu, a u ostalom periodu se doplaćuje 5€ dnevno.  Vila ima besplatan Wi-Fi internet.

* Lokaciju vile možete pogledati na linku PEFKOHORI - APARTMANI 

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 13 / Noći: 10

Sopstveni prevoz

19-05-2024

31-05-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 99 €

  • ukupna cena

    od 198 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Lokacija: Na oko 50 metara od kružnog toka, na oko 200 metara od plaže.
Opis: Vila se nalazi u centralnom delu Pefkohorija, na oko 200 metara od plaže. U svom sastavu vila ima dvokrevetne i trokrevetne studije, kao i trokrevetne studije sa pomoćnim krevetom. Treći krevet je sofa na razvlačenje, dok je pomoćni krevet fioka, koja se izvlači iz standardnog  ležaja. Svi studiji se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Svaka smeštajna jedinica sadrži kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV i terasu. Vila je opremljena peškirima. Sve smeštajne jedinice poseduju klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu aranžmana tokom jula i avgusta. Vila ima i besplatnu Wi-Fi internet konekciju.

* Lokaciju vile možete pogledati na linku PEFKOHORI - APARTMANI 

Prikaži više Prikaži manje