Segedin - Hotel Novotel

Opis

DVOJE DECE DO 16 GODINA GRATIS
Segedin –
četvrti grad po veličini u Mađarskoj. Odlično je pozicioniran i lako dostupan, nalazi se na autoputu za Budimpeštu i Beč. Za turističke obilaske su značajni: istorijski deo grada, najveći park divljih životinja u Mađarskoj, najveći zatvoreni vodeni centar u centralnoj Evropi, Arkad šoping centar sa 130 prodavnica, muzej Paprike i Pick salame, park kulturnog nasleđa Mađarske, filmski festival pod otvorenim nebom, termalni izvori...

Aquapolis - Vodeni grad Napfényfürdő Aquapolis, sa najdužim toboganima u Evropi nalazi se u Segedinu, nedaleko od mađarsko-srpske granice, na oko 15 minuta vožnje auto-putem. Kompleks bazena se prostire na 4400 m2 u okviru koga će svaki uzrast naći odgovarajući vid odmora i uživanja. Najatraktivniji delovi ovog objekta su divovski zatvoreni tobogani dužine 223 i 272 metara, na čije tornjeve se prilazi liftom, na 30 metara visine. U prostoru zatvorenih bazena za uživanje na galeriji je postavljeno još 7 tobogana.


Goste željne aktivnog odmora čekaju spiralni tobogani, đakuzi i vodeni slapovi. Za decu do 6 godina izgrađeni su odgovarajući plitki bazeni. Takođe postoji i prostor za bebe na 70 m2. Decu većeg uzrasta čeka lavirint na četiri nivoa, kao i kuća za igru. U okviru Aquapolis-a izgrađena je i tiha relaksaciona zona, takozvani Tihi wellness (Usluge u pomenutoj zoni mogu koristiti samo lica iznad 16 godina starosti). Usluge u Tihom wellnessu su bazeni za uživanje, đakuzi, masaža, finska sauna, infracrvena sauna, rimske kabine sa parom, kabine sa aromama i spolja saune-brvnare.

Cena dnevne ulaznice: odrasli 11-17eur, deca od 12-16 10-14eur, deca od 4-12 god 6-9eur
Cena se razlikuju radnim danima i vikendom, kao i za vreme praznika.
Detaljene informacije o sadržajima,uslugama i cenama u Aquapolisu možete pogledati na sledecem sajtu

www.napfenyfurdoaquapolis.com

 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca