Sivota

Sivota - opis

Sivota – se nalazi na teritoriji opštine Tesprotija koja se proteže na oko 1.500 kvadratnih kilometara i pripada oblasti Epir. Udaljena je 24 km od Igumenice i 12 km od Perdike. Ovo mesto poseduje prelepe peščane i šljunkovite plaže. Okolna brda koja se nalaze iznad mesta prekrivena su drvećem bora, čempresa i maslina. Obala obiluje mnoštvom stenovitih uvala u kojima se nalaze prelepe peščane plaže sa belim peskom i prozirnim morem. Ono što Sivotu čini jedinstvenim letovalištem je kolekcija malih ostrva koja se nalaze preko puta samog mesta. Turisti imaju prilku da lokalnim čamcima odu do tih ostrva i kupaju se na divljim, prelepim plažama. Blizu Sivote nalazi se jedna od najpoznatijih plaža, Bela vraka..Duž cele obale nalaze se kafići, barovi i taverne.
 
 

Gradovi

Pronađenih rezultata: 2

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 11 / Noći: 10

Sopstveni prevoz

27-05-2024

06-06-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 89 €

  • ukupna cena

    od 178 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Lokacija: Nalazi se  u centralnom delu  Sivote, samo 120 m od  luke u blizini supermarketa.
Opis: Vila je nedavno  renovirana. Raspolaže dvokrevetnim studijima sa pomoćnim ležajem, kao i trokrevetnim sa pomoćnim. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo ( tuš/WC ), kompletno opremljenu kuhinju, TV, balkon, kao i klima uređaj čije korišćenje se doplaćuje na licu mesta 5 € po danu. U dvokrevetnim studijima sa pomoćnim ležajem nalazi se krevet manjih dimenzija koji može koristiti dete do 12 godina. Vila ima peškire, kao i besplatan Wi-Fi internet.

* Lokaciju vile možete pogledati na linku SIVOTA - APARTMANI 

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 13 / Noći: 10

Autobus

13-09-2024

25-09-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 189 €

  • ukupna cena

    od 378 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Lokacija: Nalazi se u blizini luke, na oko 400 metara od  plaže i na oko 200 metara od centra.     
Opis: Vila je potpuno renovirana 2015 godine. Nalazi se u mirnijem delu Sivote i jedan je od boljih objekata privatnog tipa. Raspolaže dvokrevetnim studijima, dvokrevetnim studijima sa pomoćnim ležajem (maksimalno za dvoje odraslih i jedno dete do 12 godina), kao i četvorokrevetnim apartmanima. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo ( tuš/WC ), kompletno opremljenu kuhinju, TV, balkon, kao i klima uređaj čije korišćenje se doplaćuje na licu mesta 5€ po danu. U dvokrevetnim studijima sa pomoćnim ležajem nalazi se krevet manjih dimenzija koji može koristiti dete do 12 godina. Vila ima peškire, kao i besplatan Wi-Fi internet.

* Lokaciju vile možete pogledati na linku SIVOTA - APARTMANI 

Prikaži više Prikaži manje