Španija leto - autobus

Opis

Španija - Jedna od svetski najpopularnijih destinacija za letovanje. Privlači svake godine milione turista iz celog sveta svojom lepotom, prelepim dugačkim plažama, toplim morem i fenomenalnim mestima za zabavu i nezaboravan provod.
Kosta Brava / Kosta Marezme - Deo španske obale koji se nalazi u Kataloniji i u blizini grada Barselone, gde smo na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva na španskom tržištu za Vas odabrali najatraktivnija letovališta:
Ljoret de Mar - Letovalište koje se nalazi u centralnom delu španske turističke regije Kosta Brava. Udaljeno je od Barselone oko 70 km sa kojom je povezano redovnom autobuskom i železničkom linijom. Jedno je od najlepših letovališta na Sredozemnom moru. Odiše izuzetnom atmosferom i zabavom. Duge peščane plaže su javne i nije obavezan zakup ležaljki i suncobrana.

Verona - Đenova - Monako - Monte Karlo - Kosta Brava - Kan - Nica - Đenova - Lago di Garda


Santa Suzana - Letovalište sa dugačkom peščanom plažom, brojnim hotelima sa jedne strane i kristalno čistim morem sa druge strane. Povezano je sa Malgrat de Marom, a od Barselone je udaljeno oko 50 km sa kojom je povezano redovnom železničkom linijom.

Malgrat de Mar - Još jedno od prelepih letovališta Katalonije. Izuzetne peščane plaže, prelepo more i mir u ovom letovalištu privlače mnogobrojne turiste koji dolaze na odmor, porodično. Povezano je sa Santa Suzanom, a od Barselone je udaljeno oko 50 km sa kojom je povezano redovnom železničkom linijom.

 


Slični aranžmani

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca