Trebinje 2 noći - autobus 2022

Opis

MOGUĆNOST ONLINE REZERVACIJE!

Trebinje se nalazi na samo 25 km od plavog Jadrana i za mnoge baš iz tog razloga predstvalja oazu mira i sunca a mnogi ga smatraju i najlepšim srpskim gradom. Za Trebinjce se kaže da su prvoklasni domaćini, ugostiće Vas vrhunskim vinima i raznim gastronomskim specijalitetima ukoliko posetite ovaj čaroban grad.
Mostar, kulturno i turističko središte Hercegovine podignut je u dolini reke Neretve a posebno ga krasi Stari most koji je podignut davne 1566 godine.


Uske ulice starog grada daju poseban šarm ovom kulturno istorijskom gradu.
Višegrad nije više samo stari grad, već pravi turstički centar! Posle višegodišnjih ulaganja, postao je mesto o kojem se priča širom Evrope, a i sveta. U prošlosti ga je proslavio Mehmed paša Sokolović, pisac Ivo Andrić, a u sadašnjosti slobodno možemo reći Emir Kusturica. Prvi, izgradnjom čuvenog mosta na Drini, Ivo Andrić svojom knjigom „Na Drini ćuprija“, za koju je osvojio i Nobelovu nagradu, a treći kao idejni tvorac velelepnog Andrićgrada! Rekli bi da je Kusturica zaokružio jednu epohu života Višegrada i ovaj grad uveo u druge moderne tokove života. U gradu velike „duše”, dodao je „srce” koje je danas žila kucavica ovog, odlično organizovanog turističkog mesta.

VIVA OBILASCI:  Trebinje –Manastir Gračanica – Manastir Tvrdoš - Mostar – Višegrad

COVID USLOVI!


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca