Vrdnik - Premier Aqua

Opis

Vrdnik je tipično fruškogorsko mesto smešteno na južnoj padini Fruške Gore u upštini Irig. Od Novog Sada udaljeno oko 20km, a od Beograda oko 70km sa kojima je infrastrukturno odlično povezan.
Mesto graniči sa nacionalnim parkom Fruška Gora, a više od 30% teritorije prekriveno je šumom tako da Vrdnik ima izuzetno povoljnu klimu, a velika količina ozona u čistom fruškogorskom vazduhu, Vrdnik svrstava i u vazdušne banje.
Za razvoj Vrdnika najveći značaj je imao rudnik uglja, jedan od najstarijih na našim područjima koji na žalost danas ne radi zbog potapanja rudarskog okna termalnom vodom.
U Vrdniku je jedna od najrazvijenijih grada turizam zbog termalne banje i same Fruške gore kao i poljoprivrede a naročito voćarstvo i vinogradarstvo.
Hotel Premier Aqua - Smešten na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, na izvoru tople termalne vode u banji Vrdnik.
Sadržaji ovog objekta uključuju restoran,bar,  recepciju koja radi non-stop, poslugu u sobi i besplatan WiFi. Gosti mogu koristiti bazen u zatvorenom i fitnes centar.

MOGUĆNOST ONLINE REZERVACIJE!


Slični aranžmani

Periodi

Periodi: Oktobar 2021 / Decembar 2022
1/10 - 28/12

Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca