Fort Arabesque West Bay - Only Adult

Opis

JEDNA OD NAJLEPŠIH PLAŽA U REGIJI CRVENOG MORA - IDEALNO ZA LJUBITELJE RONJENJE!

- Hotel samo za odrasle (+16)

Lokacija: Nalazi se u mestu Makadi Bay, na svojoj privatnoj plaži, na oko 20km od Hurgade. Hotel je samo za odrasle (16+). 
Smeštaj: Hotel u ponudi ima 126 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, ketler, sef. Standard sobe su veličine 32-42m2 imaju pogled na vrt. Superior sobe su veličine oko 35m2 imaju pogled na more. Junior Suites sobe su veličine oko 55m2 imaju pogled na more. Dodatno se plaćaju: telefon, room servis, mini bar, Wi-Fi internet.
Sadržaj: Hotel u ponudi ima četiri bazena od kojih se greje 1 deo za odrasle, aerobik u vodi, stoni tenis, terene za tenis, Wi-Fi internet (besplatan samo u lobiju). Dodatno se plaćaju: teretana, oprema za tenis, bilijar, internet (kartice su dostupne na recepciji), sportovi na vodi, sauna, masaže, aromatične masaže, talasoterapija, pilinzi i ostali tretmani za negu lica i tela, doktor, prodavnice, apoteka, frizerski salon, usluga pranja i peglanja veša. 
Plaža : Hotel ima jednu od najlepših plaža u regiji Crvenog mora. Široka je 600m sa nekoliko mesta za snorkling (koralni greben sa živim, šarenim koralima i ribicama) ali i više obeleženih koridora gde može lepo da se uđe u more bez obuće za kupanje. Plaža je jako lepo uređena i na njoj se nalaze restoran, bar, toaleti, animacija za decu i odrasle, nekoliko sportskih terena. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste suncobrane, ležaljke i peškire.

Usluga: All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). U okviru all inclusive koncepta su i užina, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima su na rapolaganju restorani – The West Bay (glavni restoran) u kom se služe doručak, ručak i večera, Beach Resort restoran u okviru Beach Resort-a u kom se služe doručak, ručak i večera, La Piazza – italijanska picerija u okviru Beach Resort-a kod bazena u kom se služi samo ručak, The Beach Bar u okviru Beach Resort-a na plaži u kom se služi kasni doručak i užina tokom i posle ručka. Club 159 (ručaki večera) i The Pavilion ( doručak i večera) ala carte restorani u delu The Villas delu uz doplatu i samo za odrasle +16. U ponudi su i barovi samo za odrasle u delu West Bay  – Sunset Bar, Windbreaker Bar i The West Lobby bar i u delu Fort Arabesque Beach Resort  Beach Bar, The Red Rocks Bar, Swim-up Pool Bar, Arena Bar. Dodatno se plaćaju sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Club 159 i sve ostalo van koncepta.

www.fortarabesque.com


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude