Steigenberger Pure Lifestyle

Opis

Lokacija: Nalazi se u Memši, oko 5km od centra, oko 6km od aerodroma. Hotel je otvoren u novembru 2018. godine, u ponudi ima 121 smeštajnu jedinicu. Kompleks je izgrađen u modernom stilu i predstavlja pravu oazu luksuza. Gostima je na raspolaganju 10 bazena kao i nekoliko restorana i barova. Hotel je samo za odrasle (+18).

Plaža: Hotel ima privatnu peščanu plažu sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jednom nedeljno se organizuju žurke sa DJ izvođačima.
Smeštaj: Hotel ima ukupno 121 apartman i svi imaju džakuzi, SAT LCD TV, espresso mašinu, terasu/balkon, sef,  Wi-Fi internet, mini bar.Suite Jacuzzi su veličine oko 50m2 .
Suite Swim Up su veličine oko 50m2 . sa direktnim izlazom na bazen. Penthouse Suite su veličine oko 110m2 . Sastoji se od dnevnog boravka i spavaće sobe.
Sadržaj: Gostima je na raspolaganju 10 bazena, pristup bazenima i u hotelu Steigenberger Al Dau, pristup akva parku sa 6 tobogana (u Steigenberger Aqua Magic hotelu), teretana, šatl bas jednom dnevno do centra Hurgade uz prethodnu rezervaciju, Wi-Fi internet. Plaća se: sportovi na vodi, golf, SPA centar.
Usluga: All Inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.steigenberger.com


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude