Royal Star Beach

Opis

- GRATIS smeštaj za 2 dece ( prvo dete do 13 godina i drugo dete do 7 godina)

Lokacija: Skromnije uređen hotel u severnom delu Hurgade, Al Dahar, od centra Sakale i nove marine udaljen 4 km i 10 km od aerodroma u Hurgadi.
Smeštaj: Hotel Royal Star Beach ima 212 soba: kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, minibar, aparat za kafu i čaj, sef i balkon ili terasu.
Sadržaj: Hotel Royal Star Beach sadrži glavni i a la carte restoran, 3 bara, wi-fi u lobiju i pored bazena, servis za pranje i peglanje, prodavnice, salon lepote, rent-a car i menjačnica.U sklopu Royal Star Beach hotela je spoljašnji bazen koji se zimi greje, stoni tenis, prostorije za masažu, saunu, đakuzi, ronilački centar i razni sportovi na plaži i u vodi.
Plaža: nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži sa izraženom plimom i osekom. Gosti hotela Royal Star Beach mogu da koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate, na plaži i pored bazena kao i na plaži susednog hotela istog lanca, Empire Beach (peščana plaža sa lepšom kupališnom zonom) na kojoj je gostima hotelaRoyal Star Beach na raspolaganju i bar na plaži.
Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera (po hotelskim pravilima).

www.royalstarbeachresort.net


Ovaj smeštaj se nalazi u sledećim aranžmanima

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude