Vila Frangiskos

Opis

Vila se nalazi na oko  50m od centra Kalitee i na oko 350m od plaže (40.0737024N, 23.44622206E).
Nudi smeštaj u četvorokrevetnim studijima, šestokrevetnom duplex sofita apartmanu i trokrevetnom aneks studiju, koji su opremljeni čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadicom, klima uređajem i LCD TV-om. Vila se nalazi na glavnoj ulici I sve smeštajne jedinice osim aneksa gledaju na ulicu. U prizemlju objekta nalazi se prodavnica kože i krzna O’Merinos. Aneks se nalazi sa zadnje strane glavne zgrade, jako je prostran i nema sopstveni balkon. Najbliži market nalazi se na udaljenosti oko 50m. Taxi i autobuska stanica su udaljene oko 200m.

Parking je besplatan i nalazi se u neposrednoj blizini vile. Vila ima WiFi pristup internetu, jačina signala interneta, brzina i kvalitet protoka i povezivanja kao i stabilnost mreže zavisi isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samom letovalištu i regiji i drugih faktora. Vila nije prilagođena osobama sa invaliditetom.

Peškiri – DA ; WiFi – DA; Parking – DA
Struktura kreveta:
1/3 STD aneks = francuski ležaj + singl ležaj;
1/4 STD = francuski ležaj + 2 singl ležaj;
1/4 +2 DPL = francuski ležaj u jednoj spavaćoj sobi + 2 singl ležaja u drugoj spavaćoj sobi+ trosed na razvlačenje u kuhinjisko-dnevnom boravku + 2 klima uređaja.             


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude