Hanioti

Hanioti - opis

Na prvom prstu Halkidikija je Hanioti, poznato grčko letovalište sa malim brojem domaćih stanovnika oko 900 koji se u toku letnjih mesci udesetostručava i broji preko 9000 turista. Smešteno na istočnoj straini poluostrva Kasandra na Halkidikiju, na oko 90 km od Soluna. More u zalivu Torneos je čisto i toplo, a gradska plaža sa sitnim peskom je nekoliko puta nagradjivana Plavom zastavicom od strane EU. Mesto sa divnim plažama koje su opasane planinskim šumskim predelom, veoma je privlačno za odmor i uživanje.

Centar grada je prepoznatljiv po kružnom trgu i fontani, od koje se ulice račvaju kao kraci hobotnice. Grad je uredjen zelenilom i osvetljenjem a uličice su živopisne prepune prodavnica, taverni, suvenirnica i kafića. Ovo mesto je interesantno kako za mlade željne provoda tako i za porodice sa decom jer se nalazi u srcu poluostrva izmedju brojnih letovališta i plaža, a ujedno i blizu Soluna za šetnju, šoping i razgledanje…


Pronađenih rezultata: 2

Sortiraj po
Filter
 • Odrasli

 • Deca

Odraslih: 2

Dana: 13 / Noći: 10

Autobus

16-09-2021

28-09-2021

 • cena po osobi

  Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

  od 99 €

 • ukupna cena

  od 198 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Lokacija: na oko 100 m od centra, oko 130 m od plaže.
Opis Nalazi se na odličnoj lokaciji.U sklopu vile se nalaze uredjeno dvorište i bazen (na bazenu nije dozvoljeno donositi hranu i piće.). Vila poseduje trokrevetne i četvorokrevetne apartmane u prizemlju i na I spratu. U Nikiforosu 2, u apartmanima jedno dete do 4 godine može koristiti zajednički ležaj. Apartmani poseduju  jedan francuski ležaj i jedan ili dva standardna ležaja. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremeljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV, terasu i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje 3 € dnevno. Ova doplata nije obavezna. Vila je opremljena peškirima. Vila ima i besplatan Wi-Fi internet (u delu oko bazena). U okviru vile postoji parking koji se doplaćuje 2 € dnevno na licu mesta (broj mesta za parking je ograničen).

* Lokaciju vile možete pogledati na linku HANIOTI- APARTMANI

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 13 / Noći: 10

Autobus

16-09-2021

28-09-2021

 • cena po osobi

  Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

  od

 • ukupna cena

  od

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Lokacija: na oko 100 m od  centra, oko 130 m od plaže.
Opis: Nalazi se na odličnoj lokaciji. U sklopu vile se nalaze uredjeno dvorište i bazen (na bazenu nije dozvoljeno donositi hranu i piće.). Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije u visokom prizemlju i na  i spratu. U Nikiforosu 1, u dvokrevetnim studijima, jedno dete do 4 godine može koristiti zajednički ležaj. U trokrevetnim studijima mogu se smestiti tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dete do 12 god. Dvokrevetni studiji imaju dva osnovna ležaja ili jedan francuski ležaj, dok trokrevetni imaju jedan francuski ležaj i jedan standardni. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremeljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV, terasu i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje 3 € dnevno. Ova doplata nije obavezna. Vila je opremljena peškirima.Vila ima i besplatan Wi-Fi internet (u delu oko bazena). U okviru vile postoji parking koji se doplaćuje 2 € dnevno na licu mesta (broj mesta za parking je ograničen).

* Lokaciju vile možete pogledati na linku HANIOTI- APARTMANI

Prikaži više Prikaži manje