Piano Di Sorento

Piano Di Sorento - opis


Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 4 / Noći: 3

Avion

03-05-2024

06-05-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od

  • ukupna cena

    od

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Smeštaj u Sorentu* (Italija) u hotelu 3*. Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

HOTEL LA RIPPETA 3*  https://www.laripettahotel.it/en

Hotel se nalazi u naselju Piano di Sorento, na 3km do centra Sorenta. Smešten je na litici iznad mora sa koje se pruža prelep pogled na Napulj. Autobuska stanica se nalazi na 5min hoda. Hotel ima restoran, bar, WiFi, bazen, spa centar. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon, klimu, sef. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL KLEIN WIEN 3*  https://www.kleinwien.it/en/

Hotel se nalazi u naselju Piano di Sorento, na 3km do centra Sorenta. Smešten je na litici iznad mora sa koje se pruža prelep pogled na Napulj. Autobuska stanica se nalazi na 5min hoda. Hotel ima restoran, bar, WiFi. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon, klimu. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL SOLELUNA 3*  https://www.hotelsoleluna.com/?lang=en

Hotel se nalazi u naselju Piano di Sorento, na 3km do centra Sorenta. Autobuska stanica se nalazi na 5min hoda. Hotel ima restoran,  bar, WiFi. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon, klimu, sef. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL DANIA 3*  www.hoteldania.com ZA POLAZAK 16.09.

Hotel se nalazi na uzvišici sa koje se pruža nestvaran pogled na Napuljski zaliv i ostrva Ishija i Proćida. Autobuska stanica se nalazi na par minuta hoda i do centra Sorenta se stiže za 10 minuta. Hotel ima restoran, terasu sa koje se pruža pogled za pamćenje, bar, WiFi, bazen, dvorište i parking je uz doplatu. Svaka soba ima tuš/WC, TV, telefon, klimu, sef. Hotel je okružen maslinjacima i limunovima. Doručak – kontinentalni švedski sto.

Prikaži više Prikaži manje