Vrdnik

Vrdnik - opis


Gradovi

Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 1 / Noći: 1

Sopstveni prevoz

01-10-2021

28-12-2021

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 68 €

  • ukupna cena

    od 135 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

HOTEL PREMIER AQUA - Adults Only (samo za odrasle preko 18 godina) nalazi se u banjskom naselju Vrdnik, na pola puta između Beograda i Novog Sada. Ovaj moderan hotel sa 5 zvezdica ima spa centar, bazen u zatvorenom i na otvorenom, kao i restoran u okviru objekta. Besplatan WiFi dostupan je u celom objektu.
Sve smeštajne jedinice hotela Premier Aqua sadrže flat-screen TV, telefon, mini-bar i sef. Sopstveno kupatilo poseduje tuš, besplatan toaletni pribor i fen za kosu. Svaka jedinica gleda na planine i bazen, a ima hipoalergensku posteljinu.

LUX SOBA - Sve sobe su klimatizovane i opremljene po visokim standardima sa prostranim i moderno opremljenim kupatilima sa hidromasažnim tuševima. LCD led TV 42" IPTV, mini bar, WiFi, telefon, sef, bade mantil, papuče, fen, balkon sa setom za sedenje.


EXECUTIVE SUITE - Dizajn predstavlja spoj modernog i udobnosti čemu doprinosi izbor materijala i oprema vrhunskog kvaliteta. Sve sobe su klimatizovane i opremljene po visokim standardima sa prostranim i moderno opremljenim kupatilima sa hidromasažnim tuševima. LCD led TV 42" IPTV, mini bar, WiFi, telefon, sef, bade mantil, papuče, fen, balkon sa setom za sedenje.

Prikaži više Prikaži manje