Asprovalta

Asprovalta - opis

ASPROVALTA spada u najpoznatija letovališta severne Grčke. Asprovalta je od Soluna udaljena oko 70 km, na putu za Kavalu. Organizaciono pripada opštini Svetog Đorđa. Nalazi se na 4 km udaljenosti od Stavrosa, u zalivu Strimonikos pored peščane plaže duge dvadesetak kilometara. Njenoj atraktivnosti doprinosi blizina Svete Gore. Ovo letovalište najradije biraju porodice sa decom zbog širine plaže koje su lepo održavane i čiste ali i samog sadržaja za decu u samom mestu. Idealna klima, udoban smeštaj, veliki broj prodavnica, taverni, kafeterija i ribljih restorana, samo su neke od karakteristika ovog prelepog gradića.
Plaže Asprovalte su godinama unazad nagrađivane "Plavom zastavicom", kao prestižnim turističkim priznanjem Evropske Unije.


Gradovi

Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 11 / Noći: 10

Sopstveni prevoz

23-05-2024

02-06-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 79 €

  • ukupna cena

    od 158 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Lokacija: Nalazi se oko 50 m od centra i na oko 150 m od plaže.
Opis: Vila Stavrula se nalazi u mirnom delu Asprovalte. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima koji se nalaze u prizemlju i na I spratu vile. U četvorokrevetnim studijima se nalaze dva francuska ležaja, a u trokrevetnim studijima jedan francuski ležaj i jedan singl ležaj. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV i terasu. Takođe, svaki studio ima klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (7 € dnevno po smeštanoj jedinici). Ova doplata nije obavezna. Vila ima besplatan Wi-Fi internet. Vila nema peškire.

* Lokaciju vile možete pogledati na linku ASPROVALTA - APARTMANI 

 

Prikaži više Prikaži manje