Bled

Opis

Bled sa svojom okolinom i prirodnim lepotama predstavlja pravi biser Slovenije. Već prepoznatljiva pravi biser Slovenije. Već prepoznatljiva sika Bleda sa zamkom iznad grada, jezerom I ostrvcetom u sredini, preko cele godine privlači mnogobrojne turiste. Na mirnoj površini jezera ogledaju se vrhovi julijskih Alpa, a u crkvi na ostrvcetu, koja datira 16. Veka, postavljeno je zvono za koje se veruje da ispunjava sve želje. Razlog zbog kojeg se mnogi posetioci iz godine u godinu vraćaju na Bled sigurno leži u njegovoj raznovrsnoj ponudi. Uz blagu klimu i predivnu okolinu gosti mogu da uživaju u bavljenju sportom, a šumovite padine planine Jelovice i Pokljuke predstavljaju savršeno okruženje ovog mesta. Gosti mogu da uživaju u vožnji po jezeru.šetnji po lepo uređenim stazama, planinarenju, sportskom ribolovu, jahanju, vožnji biciklom ili kočijama.
Bled -Termalna voda
Bled ima termalnu vodu koja izvire na istočnj strani jezera. Wellness centar Živa u svojim bazenima ima termalnu vodu koja deluje okrepljujuće za telo i ublažava bolove u zglobovima, dok minerali u vodi smiruju kožu. Wellness centar Luisa u Grand hotelu Toplice ima bazen na samom izvoru termalne vode koja blagotvorno deluje na srce, krvne sudove, kao i na nervni sistem.

MOGUĆNOST ONLINE REZERVACIJE!


Slični aranžmani

Periodi

Periodi: Decembar 2021 / Decembar 2022, Decembar 2022 / Januar 2022, Januar 2022 / Januar 2022, Januar 2022 / April 2022
23/12 - 29/12 30/12 - 1/1 2/1 - 8/1 9/1 - 13/4

Pronađenih rezultata: 4

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude