Brazil 9 noći - AVION

Opis

Odmor iz snova među kariokama, samba i fudbal na ulicama, uzbudljiv noćni život uz kaipirinje…
Doživite nezaboravna iskustva putovanja u Brazil kroz ovu avanturu i provod na najlepšim plažama sveta Kopakabani i Ipanemi! Ovo je grad koji će vas impresionirati! Za sve ljubitelje pravog hedonizma. Opuštanje u najposećenijem gradu južne hemisfere. Atmosfera koju u gradu prave njegovi stanovnici, karioke, ne može se susresti ni na jednom drugom meridijanu.
Brazilska kultura je bogati miks portugalskih uticaja, lokalne indijanske tradicije i doprinosa kulture afričkih robova koji su ovde dovođeni u eri kolonijalizma. Glavna obeležja grada Rija su svakako statuta Hrista Spasitelja, do koje dolazimo kroz prašumu Tižuka i naravno Glava Šećera. Pitoreskna planina Korkovado nadgleda veselo i opušteno stanovništvo Rija. Glava Šećera je interesantna i nezaobilzna jer odakle god da slikate Rio, ona se pojavljuje u kadru. Kopakabana je razlog zašto se milioni ljudi zaljube u Rio. Oko vas su hoteli, kafići, restorani, pesak i more – idealna kombinacija za sva vasa čula.
Rekreirajte se na plaži igrajući odbojku ili fudbal, a pored plaže uživajte na prepoznatljivom šetalištu čije je mozaike u obliku talasa koji vas mame radio poznati brazilski arhitekta Roberto Marks ispijajući brazilsku kafu.


Smene aranžmana

Smene aranžmana za mesec: April 2024
25/4

Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca