Maldivi 7 noći - sezona 2024

Opis

MOGUĆNOST ONLINE REZERVACIJE!

Leto na Maldivima
ostaviće vas bez daha. Na ovom putovanju posetićemo neko od 200 naseljenih ostrva i uživati na belim plažama i nestvarno plavoj i čistoj vodi. Bilo da idete na medeni mesec ili na porodični odmor, na Maldivima sve je podređeno uživanju!
Toplo i čisto more uz najlepše plaže, netaknutu prirodu i povoljnu klimu pružaju odlične uslove za nezaboravan odmor. Uživajmo zajedno u svim čarima koje pruža ovo putovanje! Sve detalje našeg aranžmana na Maldive možete pogledati ispod u planu i programu puta.
Obilasci uključeni u cenu: ronjenje sa ajkulama, odlazak na Fulidhoo ostrvo, druženje i slikanje sa ražama, odlazak na peščani sprud (Sandbank), posmatranje delfina, odlazak na peščani sprud uz logorsku vatru, čajanka na rooftop-u hotela, snorkeling sa kornjačama, snorkeling na Biyadhoo koralnom grebenu, odlazak na peščani sprud, obilazak glavnog grada Malea, vožnja kajacima / daskama sa veslima, ronjenje na lokalnom koralnom grebenu, romantična večera na plaži (za uplaćene usluge polupansiona i punog pansiona).


Smene aranžmana - izaberite datum

Smene aranžmana za mesec: April 2024, Maj 2024
27/4 8/5

Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca