Tajland 10 noći - sezona 2024

Opis

MOGUĆNOST ONLINE REZERVACIJE!

Tajland
je zemlja ostrva, egzotičnih plaža, kristalnog mora, noćnog provoda, budizma, magije i avanture. Prava riznica interesantnih priča satkanih od kulture i filozofije, neverovatnih predela i prelepih plaža. Iako mnogi smatraju Tajland ostrvom, on je zapravo kopnena država koja ima izlaz na Andamansko more i Tajlandski zaliv, ali joj pripada preko 1400 ostrva od kojih su najpoznatija Puket, Ko Pangan, Krabi i Ko Samui. Osmeh i gostoprimtvo Tajlanđana vas čeka na svakom uglu. Kupanje, masaže, beli pesak, tirkizno, toplo more, fenomenalni zalasci sunca i izleti do obližnjih ostrva, učiniće da se osećate kao u raju i upotpuniti vaš boravak u ovoj zemlji. Verujete da odlazite na odmor, a čeka vas putovanje koje će vam ući pod kožu. Aranžmani za Tajland su za sve generacije pa čak i za putovanja sa decom.
Prvo kreće Bangkok iskustvo – „grad anđela” koji je kombinacija Njujorka upakovanog u istočnjačku filozofiju, paprene mirise i drugačiju atmosferu... Grad u koji ćete sigurno poželeti da se vratite. A onda upoznajemo i najveće ostrvo Tajlanda koje nikad ne spava – Puket (Phuket), koje je idealno za spektakularni noćni provod i gde ćemo imati prilike da uživamo u neverovatnim izletima.
Čekamo Vas u zemlji osmeha.

Navedeni obilasci su besplatni:
Wat Saket hram - Obilazak Khao - San Roada - Vožnja čamcima po kanalima Bangkoka - Freedom plaža - Karon plaža - Banana plaža - Surin plaža


Smene aranžmana - izaberite datum

Smene aranžmana za mesec: Maj 2024, Jun 2024
5/5 8/5 15/5 27/5 10/6 20/6

Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca