Zanzibar 10 noći - AVION

Opis

Poznat kao tropski raj, ovo ostrvo, koje je deo Tanzanije, predstavlja mnogo više od prelepih plaža i magične prirode.  Zapravo, Zanzibar je arhipelag sačinjen od dva glavna ostrva – Unguja ( koje se naziva još i Zanzibar) i Pemba. Dopustite da šarm, izvrsna usluga i ljubaznost meštana Zanzibara inspirišu sva vaša čula i omoguće vam da stvorite uspomene koje ćete pamtiti celog života. Mirisi cimeta, karanfilića i muškatnog oraščića odvešće vas na putovanja kroz vekove – izdvojite slobodno vreme i krenite na začinske ture i otkrijte neke od najvećih tajni zanzibarskih specijaliteta. Istražite uske ulice Stone Town-a, kupujte od lokalaca i upoznajte njihovu kulturu i tradiciju .
Provedite tropsku zimu na najlepšim plažama Zanzibara.
Najbolje od Zanzibara na jednom mestu - glavni grad ostrva Stone Town, šarmantno seoce na istoku Pađe i jedna od najlepših plaži ostrva Kendwa su mesta u kojima boravimo tokom ove ture.
Iskoristite najpovoljnije aranžmane i uzivajte u dugim šetnjama po najlepšim plažama, uz opuštanje pored vode i ispijanje koktela dok posmatrate najlepše zalaske sunca.
Istražujemo lokalni način života Zanzibara, lutamo ulicama Stone Town-a, pazarimo na lokalnim tezgama Paje-a, smejemo se sa lokalcima i uživamo na Kendwi, jednoj od najlepših plaža na severu ostrva gde nije izražena plima i oseka. Pravi tropski raj! 
Obilasci uključeni u cenu aranžmana: Farma začina, Poseta osnovnoj školi, Village tour, plaža Mtenda.


Smene aranžmana - izaberite datum

Smene aranžmana za mesec: Jul 2024, Avgust 2024
6/7 17/7 27/7 7/8 17/8

Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca